Random Article


Jeremy Renner keert mogelijk terug als Marvel’s Hawkeye in Disney+ TV-Reeks

 

Posted 11/04/2019 by

Binnen enkele weken zal je Jeremy Renner opnieuw aan het werk kunnen zien als Marvel’s residente boogschutter Hawkeye (weliswaar even in zijn Ronin-persona) in Avengers: Endgame, maar daarna is hij nog niet klaar met Clint Barton. Eén van de nieuwe Marvel tv-reeksen op streamingdienst Disney+ zal er volgens de laatste geruchten eentje worden rond Hawkeye, waarin Renner terugkeert naar de rol die hij al sinds Thor in 2011 speelde.

De Disney+ Hawkeye-serie zal overigens Kate Bishop introduceren, dewelke zal opgeleid worden door Clint Barton om de mantel van Hawkeye over te nemen. De jonge Katherine Bishop verscheen voor het eerst in Marvel’s Young Avengers #1 uit 2005 en is de eerste vrouwelijke Hawkeye.  Samen met Clint Barton was ze de ster van de All-New Hawkeye-serie in 2016 en later dat jaar kreeg ze haar eigen Hawkeye-solocomic.

De Hawkeye-serie op Disney+ vervoegt andere Marvel-reeksen als Loki, Vision & Scarlet Witch en een spin-off rond de Falcon en Winter Soldier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.