Random Article


Zag jij Bruce Wayne in de eerste trailer van DC’s Joker?

 

Posted 07/04/2019 by

Sinds oktober weten we al dat kindacteur Dante Pereira-Olson gecast was als een jonge Bruce Wayne in Joker. De prent van regisseur Todd Phillips, DC Entertainment & Warner Bros. Pictures focust misschien op de iconische Clown Prince of Crime in een Gotham City in de jaren tachtig, maar toch mag “Batman” niet ontbreken, zo blijkt.

Je zag hem al even in de eerste trailer als de jongen die wat geholpen wordt door Joker (Joaquin Phoenix) om te glimlachen. Of hij ook een belangrijke rol in de effectieve film zal spelen, is nog maar de vraag. Momenteel staat de film met Joaquin Phoenix in de hoofdrol ingepland voor woensdag 2 oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.