Random Article


Netflix onthult de cast voor haar Cowboy Bebop TV-Reeks

 

Posted 07/04/2019 by

Netflix kondigde deze de cast aan voor hara live-action remake van de Japanse anime Cowboy Bebop. De serie zal 10 afleveringen tellen en schepper Shinichirō Watanabe is bij het project betrokken als consultant. Tot de cast behoren:

  • John Cho als hoofdrol Spike Spiegel
  • Danielle Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Faye Valentine
  • Mustafa Shakir (Luke Cage) als Jet Black
  • Alex Hassell als de schurk Vicious

 Cowboy Bebop ging in 1998 in première bij Sunrise en speelt zich af in het jaar 2071, waar we de levens volgen van een crew premiejagers in hun ruimteschip de Bebop. De oorspronkelijke show wordt aanzien als één van de beste en voor een westers publiek meest toegankelijke en populaire animereeksen aller tijden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.