Random Article


The Joker zit in DC’s Bird of Prey (maar het is niet Jared Leto)

 

Posted 06/04/2019 by

Opnames voor Birds of Prey zijn ondertussen al even bezig en ook een eerste kijk op de hoofdpersonages verscheen al. Toch wisten we nog steeds niet zeker dat The Joker zou terugkeren in de film rond zijn voormalige vriendin Harley Quinn (Margot Robbie).

Een setfoto bevestigde nu een kort optreden van the Clown Prince of Crime, gebaseerd op zijn verschijning in Suicide Squad (2016). Het gaat hier wel niet om Jared Leto die momenteel elders Marvel’s Morbius inblikt. Wellicht gebruiken Warner & DC dus een stand-in wiens gezicht nauwelijks in beeld komt, gelijkaardig aan een zekere cameo in Shazam!.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.