Random Article


Eerste Teaser Trailer voor DC’s Joker met Joaquin Phoenix

 


Posted 03/04/2019 by

DC Entertainment, Warner Bros. en regisseur Todd Phillips zonden vandaag de eerste teaser trailer voor DC’s Joker de wereld in. Na onder meer Jack Nicholson, Heath Ledger & Jared Leto zal nu Joaquin Phoenix de gestoorde Clown Prince of Crime vertolken. De prent rond de ultieme nemesis van Batman is in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren.

De film speelt zich af in de jaren 80 en doet het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken, van de gefaalde komiek Arthur Fleck tot gangster tot Gotham City’s grootste nachtmerrie. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte. Momenteel staat de film met Joaquin Phoenix in de hoofdrol ingepland voor woensdag 2 oktober. In tegenstelling tot de vorige DC-films, staat deze Joker los van het DC Extended Universe dat in 2013 startte met Man of Steel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.