Random Article


Nieuwe Trailer voor Extremely Wicked, Shockingly Evil op Netflix

 


Posted 02/04/2019 by

Misschien spotte je The Ted Bundy Tapes, maar nu komt er een gedramatiseerde follow-up. Na de gekte & controverse rond Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile komt Netflix nu ook met een eerste trailer voor de langspeelfilm. Grappig genoeg zijn beide projecten van de hand van regisseur Joe Berlinger.

De film die verhaalt over de slachtpartijen en het leven van berucht seriemoordenaar Ted Bundy (maar dan vanuit het perspectief van zijn voormalige vriendin), oogst immers heel wat kritiek en publiciteit. Blijkbaar zou Bundy verheerlijkt worden doorheen de film. Dat een acteur als Zac Efron de moordenaar vertolkt, doet er uiteraard niet veel goed aan. Extremely Wicked verschijnt op vrijdag 3 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.