Random Article


Eerste Poster voor DC’s The Joker met Joaquin Phoenix

 

Posted 02/04/2019 by

DC Entertainment & Todd Phillips zonden vandaag de eerste poster voor DC’s Joker de wereld in. Na onder meer Heath Ledger & Jared Leto zal nu Joaquin Phoenix de gestoorde Clown Prince of Crime vertolken. De prent rond de ultieme nemesis van Batman is in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren.

De film zou zich afspelen in de jaren 80 en het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken doen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte. Momenteel staat de film met Joaquin Phoenix ingepland voor woensdag 2 oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.