Random Article


Andrew Lincoln heeft spijt van zijn vertrek bij The Walking Dead

 

Posted 01/04/2019 by

Het was hét nieuwtje van 2018: hoofdrol Andrew Lincoln wou andere horizonten opzoeken en verliet daarom The Walking Dead. Blijkbaar heeft hij daar nu spijt van, zo onthulde  Norman Reedus (Dary Dixon) aan Entertainment Weekly. Lincoln zou Reedus het volgende gezegd hebben:

Man, ik heb het verkeerde moment gekozen om de show te verlaten, want het is nu zo verdomd goed.

Een tijdje terug deed men bij The Walking Dead een timeskip van een paar jaar die zowel door critici als fans heel positief onthaald werd. Het was een geslaagde poging om het gemis van Lincoln op te vangen. Ondertussen werd de populaire tv-reeks ook hernieuwd voor een tiende seizoen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.