Random Article


Zijn Mooiste Marvel Moment volgens Chris “Captain America” Evans

 

Posted 31/03/2019 by

Bijna één jaar geleden telde Brainfreeze af naar Avengers: Infinity War en keek het terug naar de Marvel Studios-film om haar mooiste momenten te selecteren. Vorige week deed ook Hollywoodacteur Chris Evans dat.

Naar zijn bescheiden mening – en wie zijn wij om Captain America himself tegen te spreken – zat zijn mooiste scène in Captain America: The Winter Soldier:

In de eerste Cap-film had je het gevoel dat zijn handje wordt vastgehouden, en in de eerste Avengers-film deed ik gewoon mijn best om niet in de weg te lopen. De tweede Cap-film is die waar ik echt druk begon te voelen en dat gevecht in de lift werd echt heel mooi neergezet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.