Random Article


Spidey gaat op Eurotrip in Nieuwe Posters voor Spider-Man: Far From Home

 

Posted 25/03/2019 by

Marvel Studios en regisseur Jon Watts hebben vandaag enkele nieuwe “Europese” posters vrijgegeven voor Spider-Man: Far From Home. De film is de rechtstreekse sequel op Spider-Man: Homecoming en de eerste Marvel-film in het post-Avengers 4-tijdperk. In Far From Home trekt de New Yorkse superheld richting Europa en zal hij daar in conflict komen met Mysterio.

Tot de cast behoren Tom Holland als Spider-Man/Peter Parker, Zendaya als “MJ”, Jacob Batalon als Ned, Marisa Tomei als tante May, maar ook Jake Gyllenhaal als de schurk Mysterio, Jon Favreau als Happy Hogan, Cobie Smulders als Maria Hill én Samuel L. Jackson als Nick Fury. Spider-Man: Far From Home verschijnt op woensdag 10 juli 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.