Random Article


Star Wars: The Clone Wars verdwijnt binnen twee weken van Netflix

 

Posted 21/03/2019 by

Tot zondag 7 april kan je nog al het Clone Wars-materiaal bekijken dat momenteel op Netflix staat. Daarna zal Star Wars: The Clone Wars verdwijnen. Zowel de animatiefilm, de volledige vijf seizoenen als de bejubelde “Lost Missions” (ook wel een verkort zesde deel) verlaten de dienst.

Waarom de tv-reeks zo plots verdwijnt van de Amerikaanse streaming gigant? Dat hangt natuurlijk samen met de komst van het langverwachte zevende seizoen dat exclusief zal verschijnen op Disney+. Disney zal dus steeds meer eigen content naar haar eigen distributieplatform verplaatsen. Eerder kondigde men al iets gelijkaardigs aan voor de andere Disney-films.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.