Random Article


Over de toekomstige cameo’s van Stan Lee in het Marvel-universum

 

Posted 21/03/2019 by

Opgelet, spoilers voor Captain Marvel.

In Captain Marvel zag je nog een mooie knipoog naar Stan Lee die zichzelf speelde én natuurlijk die aangepaste helden-intro helemaal rond de grondlegger van Marvel, maar met zijn dood eind vorig jaar moet daar ooit wel verandering in komen. Nieuwe cameo’s kunnen immers niet meer gefilmd worden (hoewel een CGI-creatie mogelijk blijft).

Kevin Feige bevestigde echter dat er nog enkele cameo’s ingeblikt zijn. Zo bevat Avengers: Endgame nog zeker een kort gastoptreden van Lee & zijn er ook nog minsterns één andere clip beschikbaar. Of die in Spider-Man: Far From Home gebruikt zal worden, wou Feige niet bevestigen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.