Random Article


Spelen de nieuwe Star Wars Films van Game of Thrones-showrunners zich af tijdens The Old Republic?

 

Posted 20/03/2019 by

Met het einde van Game of Thrones in zicht begint men steeds meer uit te kijken naar het volgende project van showrunner David Benioff en D.B. Weiss. Zij zullen immers een eigen Star Wars-trilogie uitwerken en dus een nieuwe uithoek van het melkwegstelsel lang lang geleden, ver ver van hier uitdiepen.

En dat “lang geleden” mag je misschien wel eens vrij letterlijk nemen. Volgens een nieuw gerucht zou het verhaal zich afspelen tijdens The Old Republic, een periode duizenden jaren voor Anakin of Luke Skywalker. Verwacht dus heel wat Jedi en ongetwijfeld een conflict met de Sith. Eerder waagden videogames (KOTOR) en comics zich al aan deze tijdsperiode, maar een live-action versie kwam er nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.