Random Article


Sherlock Holmes 3 met Robert Downey Jr. wordt een jaar uitgesteld & speelt zich af in het Wilde Westen

 

Posted 20/03/2019 by

De afgelopen jaren maakte Robert Downey Jr. het mooie weer als Iron Man/Tony Stark in het filmuniversum bij Marvel, maar even leidde hij die andere franchise als een andere charismatische hoofdfiguur. Downey Jr. was natuurlijk Sherlock Holmes in Sherlock Holmes (2009) en Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) – beide van regisseur Guy Ritchie – dewelke nu een derde film zal krijgen.

Helaas wordt die prent nu uitgesteld. Niet in december 2020, maar wel in december 2021 zal Sherlock Holmes 3 verschijnen. De blockbuster toont opnieuw Jude Law als Dr. John Watson en pikt het verhaal negen jaar na A Game of Shadows op. Qua plot zou de blockbuster zich wellicht afspelen in het Wilde Westen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.