Random Article


Trailer voor Avengers: Endgame bevat meerdere leugens

 

Posted 19/03/2019 by

Net zoals men voor Avengers: Infinity War deed – waar de Hulk rondliep naast de Avengers in Wakanda – heeft men ook voor Avengers: Endgame heel wat inventief monteerwerk en extra shots achter de rug. Het marketingmateriaal dat tot nog toe werd vrijgegeven, waaronder ook de recente trailer, bevat heel wat misleidende informatie en beelden die helemaal niet in de film zitten.

Aan Empire Magazine bevestigden regisseurs Joe & Anthony Russo dat ze zo de geheimen willen bewaren en de Empire Strikes Back-ervaring (bij de Darth Vader-onthulling) willen proberen te recreëren. De film verschijnt op woensdag 23 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.