Random Article


Transformers: The Last Knight krijgt dan toch een sequel, meer “Bayhem” voor Bumblebee 2

 

Posted 18/03/2019 by

Ondanks het kritische succes van de eerste Transformers spin-off en prequel Bumblebee, zal er dan toch nog een sequel komen op de laatste grote hoofdfilm in de Transformers-franchise: The Last Knight uit 2017. Of regisseur Michael Bay en hoofdacteur Mark Wahlberg er nog iets mee te maken zullen hebben, valt nog even af te wachten. Maar een zesde film in de hoofdreeks rond Hasbro’s Robots in Disguise komt er dus sowieso bij Paramount Pictures.

Hoewel Bumblebee de minst winstgevende Transformers-film aan de kassa was, zal ook de spin-off rond ieders favoriete gele Autobot een sequel krijgen. Eén van onze grootste kritieken op de film zal alvast geadresseerd worden: de sequel op Bumblebee zal meer “Bayhem” bevatten. Verwacht een gelijkaardig verhaal met een hart zoals in de eerste prent, maar dan wel meer meer actie, explosies en robotgevechten.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.