Random Article


De 22 Marvel Studios-films tot nog toe heten vanaf nu “The Infinity Saga”

 

Posted 18/03/2019 by

Net zoals Harry Potter Lord of the Rings een einde hadden, wou ook Marvel Studios wat finaliteit in haar o zo uitgebreide filmuniversum tot nog toe brengen. Aan Deadline onthulde Kevin Feige dat de 22 Marvel-blockbusters (sinds Iron Man in 2008 tot en met Avengers: Endgame volgende maand) bekend zullen staan als The Infinity Saga.

Gezien het belang van kosmische elementen, Thanos en natuurlijk de finale Avengers-films moet die naam niet vreemd aandoen. Tot nog toe werd die naam gebruikt voor de kosmische verhalen Infinity Gauntlet, Infinity War & Infinity Crusade van Jim Starlin, George Perez en Ron Lim vanwaar Marvel Studios ook de inspiratie haalde.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.