Random Article


Oorspronkelijk bereidde de Post-Creditsscène in Aquaman deze DC-Film voor

 

Posted 17/03/2019 by

Bijna zag je een kleine knipoog naar de alternatieve tijdlijn Flashpoint aan het einde van DC’s AquamanOoit was dat de volgende DC Comics-blockbuster bij Warner, maar tijdens de productie van Aquaman werd het hele schema aangepast.

In de post-creditsscène van de film zien we een nog levende Black Mantha & Dr. Stephen Shin die plannen maken om Atlantis te vinden en wraak te nemen op Aquaman. Tijdens dat moment zie je op de achtergrond enkele krantenartikels. Volgens Neil Daly die maanden geleden testscreenings organiseerde, was één van die artikels oorspronkelijk: “Wonder Woman ontkent relatie met Aquaman”.

Dat is natuurlijk een hint naar de alternatieve wereld uit Flashpoint waarin de twee een relatie hadden die op de klippen liep en de wereld in een oorlog tussen Atlantis en Themyscira stortte. Helaas werd het idee voor de film uiteindelijk op de lange baan geschoven.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.