Random Article


Nieuw Script door Ezra Miller en Grant Morrison voor DC’s The Flash bepaalt of Miller in de rol blijft

 

Posted 16/03/2019 by

Er lijken opnieuw wat problemen te zijn voor DC’s opkomende solofilm rond The Flash met Ezra Miller als de snelste man ter wereld. Miller is naar verluidt niet blij met de richting die het scenario van de regisseurs John Francis Daley en Jonathan Goldstein en heeft het op zich genomen om, samen met comicbookschrijver Grant Morrison (The Flash, All-Star Superman, JLA) een nieuw scenario te schrijven.

Het scenario van Daley en Goldstein zou een lichtere take op Barry Allen bieden, gelijkaardig aan hun werk voor Marvel’s Spider-Man: Homecoming, terwijl Miller en Morrison een iets donkerdere richting willen uitgaan en een geheel multiversum aan speedsters willen creëren, gelijkaardig aan de DC-comics van Morrison en eerdere DC-films als Batman v Superman: Dawn of Justice.

Aan Warner Bros. en DC om te kiezen welk scenario ze gaan gebruiken, maar als dat van Ezra Miller zelf niet wordt gekozen is het goed mogelijk dat de Justice League-ster het project zal verlaten en de rol van Barry Allen aan een andere acteur zal overlaten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.