Random Article


Regisseur James Gunn keert weer terug naar Marvel voor Guardians of the Galaxy Vol. 3

 

Posted 15/03/2019 by

Na maanden van campagne voeren en steun van mede-regisseurs lijkt het dan toch gelukt te zijn. James Gunn – regisseur van de eerste twee Guardians of the Galaxy-films – zou inderdaad terugkeren naar Marvel Studios om Guardians of the Galaxy Vol. 3 te schrijven en te regisseren!

In juli vorig jaar werd de geest achter de succesvolle Guardians-franchise ontslagen omwille van oude tweets met enkele betwijfelbare grapjes. Het bericht van zijn terugkeer kwam via Deadline en werd daarna door andere bronnen bevestigd. Gunn zal echter eerst The Suicide Squad (2021) voor DC en Warner Bros. regisseren vooraleer hij de derde Guardians of the Galaxy-film onder handen neemt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.