Random Article


Simpsons-producent zegt dat Michael Jackson zijn gastoptreden gebruikte om kinderen te lokken

 

Posted 14/03/2019 by

Amper enkele dagen na het controversiële schrappen van Stark Raving Dad – de Simpsons-aflevering met Michael Jackson – gooit langdurige producent Al Jean nog wat olie op het vuur. Aan The Daily Beast zei hij het volgende over hun beslissing:

Ik denk dat het onderdeel was van zijn plan om jongens te lokken. Ik weet het niet echt, en ik moet echt voorzichtig zijn omdat dit niet iets is dat ik persoonlijk weet. Maar, wat betreft wat ik denk: dat is wat ik denk. En dat maakt me heel, heel verdrietig.

Hoewel Jean meteen zijn uitspraak nuanceert, vragen we ons af waarom hij ze überhaupt doet – als hij zelf al aangeeft dat hij eigenlijk geen idee heeft. Vreemd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.