Random Article


Destin Daniel Cretton regisseert Marvel’s Shang-Chi

 

Posted 14/03/2019 by

Wat het voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap deed met Black Panther, poogt Marvel Studios nu ook te doen voor de Aziatische gemeenschap. De filmstudio werkt immers aan een blockbuster rond Shang-Chi, Master of Kung-Fu. Om dat project onder handen te nemen huurden ze nu regisseur Destin Daniel Cretton (Short Term 12, Just Mercy) in.

Shang-Chi – een creatie van Steve Englehart & Jim Starlin in Special Marvel Edition #15 (1973) – is één van de dodelijkste vechtersbazen in het Marvel-universum en was zelfs even een lid van de Avengers. Sinds 2005 zijn er al plannen om hem op te nemen in hun filmuniversum. Dat project wordt nu verder geconcretiseerd met schrijver Dave Callaham die ingehuurd zou zijn. Hij zou als Amerikaan met Chinese roots gekozen zijn om het jaren zeventig-verhaal vol stereotypen te moderniseren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.