Random Article


Scott Derrickson teaset Namor The Sub-Mariner voor Marvel’s Doctor Strange 2

 

Posted 13/03/2019 by

In een gedeletet tweet van Scott Derrickson, deelde de regisseur van Marvel’s Doctor Strange en diens opkomende sequel een cover van Marvel’s Fear Itself: The Deep #1 (2011) waarin de Sorcerer Supreme versterking krijgt van Namor, The Sub-Mariner.

Speculatie alom dus dat Namor McKenzie, Marvel’s eerste superheld, eerste mutant en antiheld, zijn MCU-debuut zal maken in de sequel tot Doctor Strange. De filmrechten op Namor zijn momenteel een soep, maar mogelijk werd alles uitgeklaard door Marvel Studios.

Namor en Doctor Strange zijn oude bekenden, beide heren zaten in de comics samen in Marvel’s eerste incarnatie van The Defenders uit de jaren 70, alsook de geheime groep de Illuminati. Marvel’s Doctor Strange 2 verschijnt waarschijnlijk in 2021.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.