Random Article


Marvel’s What If-animatiereeks in de maak voor Disney+

 

Posted 13/03/2019 by

Je kon er niet omheen in de jaren zeventig, tachtig en negentig: Marvel’s What If-reeksen. Telkens ging een one-shot in op een unieke take op een verhaal of superheld. Wat als Gwen Stacy niet stierf? Wat als Captain America ingevroren bleef? Wat als Iron Man de Civil War verloor? Of wat als Doctor Doom een superheld was?

Na een nieuw volume in 2018 komt Marvel nu ook met een heuse animatiereeks voor Disney+. De tv-serie zou in elke aflevering een andere wereld tonen waar het bekende Marvel-filmuniversum net dat tikkeltje anders is gelopen – gelijkaardig aan de comics. De productie zou in handen zijn van Marvel Studios-goeroe Kevin Feige. Ook zijn er geruchten dat enkele bekende filmacteurs uit het MCU terugkeren om hun personages in te spreken. Dat meldt SlashFilm.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.