Random Article


Eerste Trailer voor Batman Vs Teenage Mutant Ninja Turtles

 


Posted 13/03/2019 by

DC Entertainment, Nickelodeon en Warner Bros. Animation hebben een eerste trailer vrijgegeven voor Batman Vs Teenage Mutant Ninja Turtles, een animatiefilm gebaseerd op de Batman/TMNT crossovercomics door James Tynion IV en Freddie Williams II.

De film adapteert losjes het verhaal van de eerste Batman/TMNT-miniserie van DC en IDW uit 2015, waarin de Foot Clan Gotham City op stelten zet. Ook Batman’s rogues gallery zal zich in de actie mengen, terwijl de Heroes in a Half-Shell en de Dark Knight en zijn familie de orde proberen te bewaren.

Stemacteur Troy Baker zal zowel Batman als de Joker inspreken, Rachel Bloom is Batgirl, Tara Strong is Harley Quinn, Darren Criss is Raphael, Kyle Mooney is Michelangelo, Baron Vaughn is Donatello, Eric Bauza is Leonardo en John DiMaggio is Mr. Freeze. De film wordt geregisseerd door Jake Castorena en gaat eind maart op de WonderCon in première. Een release volgt in de lente.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.