Random Article


Avengers: Endgame is af

 

Posted 11/03/2019 by

Met nog ruim een maand vooraleer Avengers: Endgame de bioscoopzalen inknalt en ongetwijfeld weer heel wat records zal doen sneuvelen, onthulden regisseur Joe & Anthony Russo dat hun nieuwste magnum opus eindelijk af is. Een tijdje terug testte men al een voorlopige cut die nu verder verfijnd werd.

Als de timing en uitspraak van Russo klopt, zou Marvel blijkbaar ook geen rekening hebben gehouden met het resultaat van Captain Marvel. Mocht die film minder succesvol zijn geweest, dan had men nog wat kunnen knippen in het materiaal van Brie Larson. Ondertussen is natuurlijk gebleken dat die blockbuster opnieuw een monstersucces is.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.