Random Article


Tijdsperiode & nieuwe details voor Lord of the Rings TV-Reeks verschijnen online

 

Posted 09/03/2019 by

Met de start van de marketingcampagne begint Amazon eindelijk wat meer details vrij te geven over de Lord of the Rings-tv-reeks. Zo weten we nu vooral wanneer de serie gebaseerd op J.R.R. Tolkiens fantasy-boeken, zich zal afspelen. Geen hervertelling van de films, maar wel een verhaal over de Second Age zal verteld worden.

Verwacht onder meer verhaallijnen rond de creatie van de Ring of Power & de strijd van de Mensheid en de Elven tegen Sauron (in de flashbackscène van de eerste film). Pakweg Frodo of Aragorn zal je dus niet zien rondlopen, want die leefden pas een tweeduizendtal jaar na het einde van de Second Age.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.