Random Article


Eerste Trailer voor nieuwe horrorsensatie Midsommar van Ari Aster (Hereditary)

 


Posted 09/03/2019 by

Kinepolis Film Distribution zond afgelopen week de eerste trailer voor Midsommar de wijde wereld in. Midsommar wordt de nieuwste horrorsensatie van regisseur Ari Aster, bekend van de beruchte hitfilm Hereditary. Dit keer grijpt zijn nieuwe film de aandacht door zich in klaarlichte dag af te spelen.

In Midsommar bezoekt een groepje vrienden een geïsoleerd Zweeds dorpje. Het hoogtepunt van de trip moet het traditionele Midzomerfestival worden, waarbij de langste dag van het jaar wordt gevierd. De toeristen worden door de dorpelingen met open armen ontvangen. Maar de ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen. Midsommar speelt vanaf woensdag 7 augustus in de bioscopen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.