Random Article


DC’s Black Adam-Film mogelijk met Hawkman, Stargirl en Atom Smasher

 

Posted 09/03/2019 by

DC‘s Black Adam-film met Dwayne “The Rock” Johnson als de titulaire antiheld en aartsrivaal van Shazam, zal mogelijk nog meer bekende DC-helden bevatten. Het draait hier om Hawkman, de gevleugelde re├»ncarnatie van een Egyptische prins en DC’s residente archeoloog-avonturier, alsook de jonge Atom Smasher (zoon van de oorspronkelijke Atom) en Stargirl – dewelke spoedig ook haar eigen serie op DC Universe krijgt.

Alle drie deze helden zijn leden van de Justice Society of America, ‘s werelds allereerste superheldenteam. Het was ook in DC’s JSA-reeks uit 1999-2006 waarin Black Adam zich hervormde tot een antiheld in plaats van een koelbloedige villain en uiteindelijk leider werd van de fictieve staat Kahndaq. Vermits zowel scenaristen Geoff Johns (Aquaman) als David S. Goyer (Man of Steel, The Dark Knight Trilogy) meeschreven aan deze reeks, is het niet meer dan normaal dat de film hieruit inspiratie zal putten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.