Random Article


De Simpsons-aflevering met Michael Jackson wordt geschrapt

 

Posted 08/03/2019 by

Stark Raving Dad moet zowat één van de meer bekende en geliefde afleveringen zijn uit The Simpsons. Binnenkort zal je die echter een pak minder zien – tenzij je die op DVD of Blu-ray zou hebben. De producenten van de langlopende animatiereeks – James L. Brooks, Al Jean & bedenker Matt Groening – besloten gisteren om de aflevering uit de rotatie te halen.

De reden? In de eerste aflevering van het derde seizoen (1991) duikt Michael Jackson immers op om een gastrol in te spreken. De beslissing werd genomen in navolging van HBO’s Leaving Neverland dat de zanger omschrijft als een kindermisbruiker.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.