Random Article


Jared Leto deelt eerste foto vanop de set van Marvel’s Morbius

 

Posted 07/03/2019 by

De opnames van Sony’s Morbius the Living Vampire-project zijn eindelijk opgestart. Blijkbaar zit de eerste week er zelfs al op, zo bevestigde Jared Leto via onderstaande tweet. Leto is natuurlijk de hoofdrol van dienst in de Spider-Man-spin-off in Sony’s “Marvel-verse”.

Michael Morbius verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #101 (1971) als creatie van Roy Thomas en Gil Kane. Het personage werd bedacht als een tragische antiheld die tegen wil en dank na een biochemische kuur wordt omgetoverd in een “Levende Vampier”. Morbius was doorheen de jaren zowel schurk als held en werd een van de terugkerende personages in de Spider-Man-comics. Onder meer vlucht, hypnose en een versnelde genezing (maar ook een noodzaak aan menselijk bloed) behoren tot zijn krachten.

De Morbius-prent zal worden geregisseerd door Daniel Espinosa, bekend van Ryan Reynolds-vehikels Life en Safe House. Verschijnen doet de film in juli 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.