Random Article


Idris Elba vervangt Will Smith als Deadshot in DC’s Suicide Squad Sequel

 

Posted 07/03/2019 by

Niet alleen scenarist/regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy), maar ook Idris Elba (Pacific Rim, The Dark Tower, Luther) zal de overstap van het Marvel-filmuniversum naar dat van DC maken. Elba, dewelke we kennen als Heimdall uit de Thor- en Avengers-films, is in gesprek met DC en Warner Bros. om de rol van huurmoordenaar Floyd Lawson/Deadshot over te nemen van Will Smith in The Suicide Squad.

De acteur gaat hiermee ook zijn Thor-collega Zachary Levi achterna, deze trok van zijn rol als Fandral in de Thor-films naar deze van DC’s Shazam. De sequel op Suicide Squad (2016) zal Idris Elba als Deadshot naast o.a. Margot Robbie als Harley Quinn en Viola Davis als Amanda Waller zien en wordt een semi-relaunch van de filmreeks rond DC’s black-ops team supervillains met een grotendeels nieuwe cast onder schrijver/regisseur James Gunn. Een release staat gepland in 2021.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.