Random Article


DC’s Arrow stopt ermee na Seizoen 8 op The CW

 

Posted 07/03/2019 by

Arrow, de eerste DC Comics tv-show in het Arrowverse op The CW, zal eindigen na het opkomende achtste seizoen. De tv-reeks met Stephen Amell als DC’s residente boogschutter Oliver Queen/Green Arrow zag het levenslicht in 2012 en werd al snel de springplank voor een DC-tv-universum met o.a. zusterreeksen The Flash en Legends of Tomorrow. Seizoen acht zal bestaan uit slechts 10 afleveringen en gaat in het najaar in première.

De show zal deel uitmaken van de grote Crisis on Infinite Earths cross-over, waarvan er al eerder geruchten waren dat het verhaal – net zoals in de comics – een einde en een nieuw begin voor het Arrowverse zal inluiden. Producers Greg Berlanti, Marc Guggenheim en Beth Schwartz beloven een conclusie dat de show alle eer zal aandoen en een heuse legacy voor Oliver Queen/Green Arrow zal achterlaten…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.