Random Article


Captain Marvel wordt geplaagd door ongelooflijk extreme scores op IMDb

 

Posted 07/03/2019 by

Na de Rotten Tomatoes-controverse & het “witte mannen”-debacle wordt Captain Marvel nu ook geplaagd door extreme scores op IMDb. De bekende website gidst mensen aan de hand van een puntenscore op tien die elke kijker mee kan bepalen. Blijkbaar maken sommigen nu misbruik van dat systeem om de film neer te sabelen.

Op moment van publicatie (donderdag 7 maart 2019) zijn er immers enorme extremen te bemerken bij de score. Meer dan 17.000 mensen stemden en daar horen blijkbaar heel wat extreme scores bij. Bijna 5000 leden gaven de prent een onwaarschijnlijke 1/10. Ook geven vrouwen de film over het algemeen blijkbaar een hogere score (hoewel het aantal stemmen per gender drastisch verschilt & dus niet helemaal representatief is). Onze recensie van de film vind je hier terug!

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.