Random Article


Nieuwe Trailer voor “Brightburn”, een donkere take op Superman door James Gunn

 


Posted 06/03/2019 by

Wat als een kind van een andere wereld op Aarde neerstort, maar in plaats van een held voor de mensheid te worden, iets veel meer sinister werd? Een alien die zo inherent slecht is, dat zelfs de liefde en affectie van zijn adoptieouders hem niet kan redden?

Dat is de premisse achter Brightburn, een superheldenhorrorfilm geproduceerd door James Gunn (Guardians of the Galaxy, Slither), geschreven door diens broer Brian en neef Mark en geregisseerd door David Yarovesky (The Hive). Het is zeker niet de eerste keer dat we een donkere take op het klassieke Superman-verhaal zien, maar deze horrortake intrigeert ons wel. Tot de cast behoren Power Rangers-sterren Elizabeth Banks en David Denman. Verschijnen doet de film op woensdag 26 juni.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.