Random Article


Productie van Riverdale tijdelijk stopgezet na het overlijden van Luke Perry

 

Posted 05/03/2019 by

In navolging van de dood van acteur Luke Perry gisterenavond heeft het schrijversteam achter Riverdale aangekondigd dat productie voorlopig stopgezet wordt. Perry had natuurlijk een prominente rol als Fred Andrews, vader van één van de vier hoofdrollen, in de populaire tv-reeks op Netflix & The CW. Tijdelijk verdween Perry al eens even uit de serie toen zijn personage door een kogel getroffen werd.

Wanneer het derde seizoen weer op gang komt, is op dit moment nog niet geweten. Gezien het onverwachte overlijden is er nu de keuze van een recasting of een abrupte wending in het verhaal van Riverdale. Wordt vervolgd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.