Random Article


Rachel Skarsten (Birds of Prey) gecast als Hoofdvillain in DC’s Batwoman

 

Posted 04/03/2019 by

DC’s Arrowverse op The CW zou binnenkort uitgebreid kunnen worden met Batwoman, waarin Ruby Rose opnieuw te zien zal zijn als Kate Kane – beschermengel van Gotham City. De pilootaflevering van de reeks is momenteel in productie en Deadline liet weten dat Rachel Skarsten gecast werd als (Red) Alice – de hoofdvillain van het eerste seizoen. Skarsten speelde eerder al Dinah Lance/Black Canary in DC’s kortstondige Birds of Prey-reeks uit 2002.

In Batwoman is Alice de leidster van de Wonderland Gang, geïnspireerd door de verhalen van Lewis Carroll. Wat de Joker is voor Batman, is Alice voor Batwoman. Interessant is ook dat in de comics de codenaam gebruikt werd door Elizabeth Kane, de tweelingszuster van Batwoman. Of het in de tv-serie ook zo gebracht zal worden, is nog niet geweten…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.