Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Shazam!

 


Posted 04/03/2019 by

DC Entertainment, Warner Bros Pictures en New Line Cinema hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Shazam met Zachary Levi als DC’s Mightiest Mortal. De film onder regie van cineast David F. Sandberg zal verschijnen op woensdag 3 april 2019.

De Shazam!-solofilm is de zevende prent in het DC Comics-filmuniversum en zal het cinemadebuut betekenen van Shazam, voorheen de allereerste Captain Marvel, dewelke in 1940 zijn debuut maakte bij Fawcett Comics (dat later werd overgenomen door DC). Shazam is het volwassen, supersterke alter ego van de jonge Billy Batson, dewelke dankzij een tovenaar tot superheld kan transformeren door het magische woord “Shazam” uit te roepen. Tot de cast behoren Asher Angel als Billy Batson, Zachary Levi als Shazam!, Mark Strong als Dr. Thaddeus Sivana, Djimon Hounsou als de tovenaar Shazam, Grace Fulton als Mary Bromfield en Jack Dylan Glazer als Freddy Freeman.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.