Random Article


Nieuwe Trailers voor Hellboy Reboot

 


Posted 01/03/2019 by

Lionsgate en Dark Horse Entertainment hebben twee nieuwe trailers vrijgegeven voor de nieuwe Hellboy-film. De film, gebaseerd op de comic van Mike Mignola, introduceert acteur David Harbour (Stranger Things) als de nieuwe Hellboy, de uit de hel afkomstige detective voor het Bureau for Paranormal Research and Defense en Mignola’s bekendste comicbookcreatie die zijn debuut maakte in 1993 bij Dark Horse. Harbour zal de rol overnemen van Ron Perlman, dewelke het personage vertolkte in twee langspeelfilms uit 2004 en 2008.

De volgende Hellboy-film wordt een reboot van de filmsaga geregisseerd door Neil Marshall (Doomsday, Game of Thrones). De prent zal ook officieel een volwassen R-rating krijgen en dus donkerder worden dan de vorige afleveringen. Verdere rollen zijn er voor o.a. Ian McShane als Hellboy’s adoptievader Trevor Bruttenholm en Milla Jovovich als de tovenares Nimue, The Blood Queen. Een release staat gepland in april 2019 bij Lionsgate.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.