Random Article


Is dit hoe Steve Trevor terugkeert in Wonder Woman 1984?

 

Posted 26/02/2019 by

Dat acteur Chris Pine opnieuw meedoet in DC’s Wonder Woman 1984is al even geweten. Hoe dat net zal gebeuren, weten we echter nog niet.

Volgens We Got This Covered zou Pedro Pascal de rol van Maxwill Lord vertolken. Die is – met de hulp van Kristen Wiigs personage – op zoek naar goddelijke krachten. Tijdens die zoektocht zou Wiigs personage omgetoverd worden tot Cheetah en wraak willen nemen op Lord.

Lord schakelt daarom Wonder Woman in om hem te beschermen tegen Cheetah. Waarom zou Wonder Woman dat doen? Lord beloofde haar dat hij Steve Trevor (Chris Pine) weer tot leven zou wekken met magische krachten. Het klinkt alleszins vreemd, maar dat was het plot van de eerste film ook best wel. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.