Random Article


Ryan Reynolds is openhartig over zijn rol als Pikachu in nieuwe video

 


Posted 25/02/2019 by

Na zijn schitterende rol als Deadpool duikt Ryan Reynolds binnenkort op als een ander geeky icoon: Pikachu. Dat wou hij (samen met zijn vrouw Blake Lively) nog even in de kijker zetten met deze reclameclip voor Detective Pikachu. Het resultaat is natuurlijk zoals altijd bij Reynolds hilarisch.

Detective Pikachu staat los van de reguliere Pokémon-continuïteit en introduceerde in het Japanse Nintendo 3DS-spel Great Detective Pikachu (2016) een pratende, mysterie oplossende Pikachu als protagonist. De film met de charismatische Deadpool-acteur Ryan Reynolds in de titulaire rol en Ken Watanabe staat gepland voor 15 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.