Random Article


R-rated Alien: Isolation Animatieserie op komst

 

Posted 21/02/2019 by

De iconische sci-fi/horrorfranchise Alien wordt dit jaar 40. Op een nieuwe film van 20th Century Fox onder Disney zal het nog even wachten worden, maar de Alien-mythologie wordt wel in tal van andere media uitgebreid. Eén van de pijlers wordt het verhaal van Amanda Ripley, de dochter van heldin Ellen Ripley (Sigourney Weaver), die haar debuut maakte in de videogame Alien: Isolation (2014). Naast de huidige Dark Horse-comic Aliens: Resistance – waarin Amanda samen met Zula Hendricks (Aliens: Defiance) de hoofdrol speelt – en Blackout, de videogamesequel op Isolation, is er nu ook sprake van een animatieserie.

De Alien: Isolation-serie wordt mee gemaakt door Axis Animation, die ook aan de game meewerkten, wordt R-rated en zou zeven afleveringen tellen. Verder zouden er ook niet één, maar twee live-action Aliens tv-reeksen in de maak zijn – waaronder één die regisseur Ridley Scott zal produceren voor Hulu. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.