Random Article


Netflix (en niet Marvel) koos voor de stopzetting van Daredevil, The Punisher en de andere reeksen

 

Posted 19/02/2019 by

De afgelopen maanden kregen Marvel & Disney heel wat kritiek over zich heen omdat ze de tv-reeksen op Netflix stopgezet zouden hebben. Series zoals Marvel’s Daredevil, The Punisher, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist kregen immers geen nieuw seizoen en dat zou te wijten zijn aan de komst van Disney+

Niets lijkt minder waar, zo blijkt. Het hoofd van Marvel Television, Jeph Loeb, vertelde onlangs immers aan Decider dat de keuze om de reeksen niet te hernieuwen bij Netflix zelf lag. De Marvel-afdeling had daar blijkbaar geen inbreng in.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.