Random Article


4 Nieuwe Marvel TV-Reeksen in de maak bij Hulu

 

Posted 11/02/2019 by

Streamingdienst Hulu en Marvel kondigden vanavond maar liefst vier nieuwe Marvel-animatiereeksen aan. Zo krijgen M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra & Dazzler, en niemand minder dan Howard the Duck een eigen tv-serie!

Het hele concept bouwt op naar een gedeelde tv-special Marvel’s The Offenders – een duidelijke knipoog naar het Marvel-universum op Netflix rond de Defenders. Hun deal resulteerde eerder al in twee seizoenen van Marvel’s Runaways. Interessant genoeg wordt Disney de grootste aandeelhouder voor Hulu, eens de merger met Fox rond is.

  • Marvel’s M.O.D.O.K. draait rond een egocentrische schurk met een gigantisch hoofd en een klein lichaam. Schrijvers zijn Jordan Blum & Patton Oswalt. Zij produceren de reeks samen met Jeph Loeb.
  • Marvel’s Hit-Monkey verhaalt over een Japanse sneeuwaap, getraind door een Amerikaanse huurmoordenaar, die het recht in eigen handen neemt. Schrijvers zijn Josh Gordon & Will Speck, die ook produceren samen met Jeph Loeb.
  • Marvel’s Tigra & Dazzler Show gaat over twee superheldinnen en beste vriendinnen Tigra & Dazzler die vechten voor erkenning onder de superheldengemeenschap in LA. In handen van Erica Rivinoja, Chelsea Handler & producent Jeph Loeb.
  • Marvel’s Howard The Duck zag je misschien al in Guardians of the Galaxy, maar nu krijgt hij dus ook zijn eigen verhaal. De eend zit vast in een wereld die niet de zijne is en zal samen met zijn vriendin Beverly dan maar Dr. Bong stoppen. Deze reeks is in handen van schrijvers Kevin Smith & Dave Willis en wordt mede geproduceerd door – jawel – Jeph Loeb.
  • Marvel’s The Offenders wordt dan weer de team-up van het hele verhaal en een tv-special waarin ze samen de wereld moeten redden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.