Random Article


Aquaman Horrorfilm rond The Trench in de maak

 

Posted 10/02/2019 by

Het was één van de meer memorabele scènes in DC’s Aquaman: die stormachtige achtervolging met mysterieuze wezens uit de Trench. Nu krijgen deze monsterlijke vismensen – in de comics een New 52-creatie van Geoff Johns uit 2011 – ook hun eigen film bij Warner Bros. Pictures.

De spin-off van Aquaman zou momenteel in de maak zijn en zelfs prioriteit krijgen over een regelrechte sequel voor Justice League of Man of Steel. Over een plot of releasedatum is nog niets geweten. James Wan – regisseur van Aquaman en vooral bekend van zijn vele succesvolle horrorfilms – zal deze blockbuster produceren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.