Random Article


Nieuwe Teaser Trailer voor Doom Patrol op DC Universe

 


Posted 08/02/2019 by

DC Entertainment gaf vandaag een nieuwe teaser trailer vrij voor Doom Patrol, de nieuwste tv-reeks op DC Universe en spin-off van Titans.

We herkennen de kernleden: Robotman (Jake Michaels), Negative Man (Matt Bomer), Victor Stone/Cyborg (Jovian Wade), Elasti-Woman (April Bowlby) en oprichter Dr. Niles Caulder (Bruno Bichir), ook Jovian Wade doet mee als de nieuwste live-action versie van Victor Stone/Cyborg. Het gros van hen verscheen al in de vierde episode van Titans. Deze reeks debuteert op vrijdag 15 februari op DC Universe en werd gebaseerd op DC’s team superheldenmisfits die in 1963 hun debuut maakten in de comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.