Random Article


Nieuwe Afbeelding van Earth’s Mightiest Heroes in Avengers: Endgame lekt online

 

Posted 08/02/2019 by

Vannacht lekte weer wat nieuw promotiemateriaal voor Marvel’s Avengers: Endgame. het zou gaan om zogenaamde cover art voor de popcornbekers die bijvoorbeeld ook bij ons in België beschikbaar zullen zijn. We herkennen de zes originele MCU-Avengers in hun nieuwe kostuums. Opvallend is dat de Hulk steeds meer op acteur Mark Ruffalo begint te lijken. Professor Hulk, anyone?

In de nasleep van het destructieve Avengers: Infinity War is het aan de resterende Avengers, gesteund door Ant-Man en Captain Marvel, om Thanos (Josh Brolin) te stoppen en het heelal te redden. Het wordt het laatste optreden van Chris Evans als Captain America en wellicht ook enkele andere belangrijke castleden zoals Robert Downey Jr. als Iron Man, alsook de culminatie van elf jaar aan Marvel Studios-films.

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt op woensdag 24 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.