Random Article


Gerucht: Dan toch een Superman Cameo in DC’s Shazam?

 

Posted 08/02/2019 by

Een nieuw gerucht doet de ronde dat Shazam!, de volgende film in het DC-filmuniversum met Zachary Levi als World’s Mightiest Mortal en de oorspronkelijke Captain Marvel, dan toch een cameo van niemand minder dan Superman zal bevatten. Het zou hier wel gaan om een korte scène waarin de man van staal wel te zien is, maar een body double zou gebruikt worden en zijn gezicht niet te zien is – vermits Superman-acteur Henry Cavill momenteel The Witcher voor Netflix aan het filmen is en men het naar verluidt niet eens geraakte om hem in de film te krijgen. We zullen zien hoeveel hiervan waar is wanneer Shazam!, geregisseerd door David F. Sandberg, in april in de zalen binnenvliegt.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.