Random Article


Netflix koopt de rechten voor waargebeurde thriller met Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy

 

Posted 07/02/2019 by

Misschien spotte je The Ted Bundy Tapes, maar nu komt er een gedramatiseerde follow-up. Na de gekte & controverse rond Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile pikt Netflix nu ook de film op voor een achttal miljoen euro. Grappig genoeg zijn beide projecten van de hand van regisseur Joe Berlinger.

De film die verhaalt over de slachtpartijen en het leven van berucht seriemoordenaar Ted Bundy (maar dan vanuit het perspectief van zijn voormalige vriendin), oogst immers heel wat kritiek en publiciteit. Blijkbaar zou Bundy verheerlijkt worden doorheen de film. Dat een acteur als Zac Efron de moordenaar vertolkt, doet er uiteraard niet veel goed aan. Extremely Wicked verschijnt dit najaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.