Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Justice League Vs The Fatal Five

 


Posted 05/02/2019 by

DC en Warner Bros. Animation hebben de eerste trailer vrijgegeven voor Justice League Vs The Fatal Five, de volgende DC-animatiefilm. In tegenstelling tot eerdere DC-projecten als de recente Death of Superman/Reign of the Supermen, speelt de film zich niet af in de huidige versie van het geanimeerde DC-universum maar gebruikt men de animatiestijl van het DC-tv-universum uit de jaren 90-00. Dat is dan ook niet verwonderlijk vermits bezieler Bruce Timm (Batman The Animated Series, Justice League Unlimited) producer en hoofdanimator van dienst is en stemacteurs Kevin Conroy, George Newbern en Susan Eisenberg terugkeren als respectievelijk Batman, Superman en Wonder Woman.

In de film zullen ‘s werelds grootste superhelden het opnemen tegen de machtige Fatal Five, bestaande uit villains Emerald Empress, Tharok, Mano, The Persuader en Validus. Ook zullen we de jonge Green Lantern Jessica Cruz de League zien vervoegen en is er een gastrol voor Star Boy van het toekomstige Legion of Super-Heroes. Een release staat gepland voor 16 april.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.